WinWinWonen: een andere manier van (ver)kopen

Sinds juli 2012 kan je online op een andere manier (ver)kopen. Webwinkel WinWinWonen staat nl. voor milieu- en maatschappijvriendelijk (ver)kopen!

Woonaccessoires die vallen onder de noemer: ‘Dankjewel-maar-het-is-mijn-smaak-niet’, ‘Oeps-net-de-verkeerde-kleur’, ‘Niks-mis-mee-maar-op-uitgekeken’ kunnen bij WinWinWonen door particulieren te koop worden aangeboden. Ook nieuwe artikelen zoals uitlopende collecties van (web)shops, vinden via WinWinWonen hun weg naar prijsbewuste klanten.

Het assortiment van deze webwinkel is hip en modern; hedendaagse woonaccessoires van bij voorkeur bekende merken. Christy, bedenkster van het concept, verzorgt het hele traject van inname tot verkoop. WinWinWonen houdt het artikel op voorraad en plaatst deze met foto en beschikbare informatie in de webshop.

Ook verzorgt zij de promotie via o.a. social media en wikkelt de betaling en verzending af. Er wordt gewerkt met vaste prijzen, WinWinWonen is dus geen veiling of marktplaats. De prijzen zijn altijd lager dan de adviesverkoopprijs. De verkoper ontvangt een vooraf afgesproken deel van de opbrengst.

Wordt het artikel niet verkocht, dan wordt het geschonken aan één van de samenwerkende goede doelen of kan de verkoper het retour nemen. Een mooi initiatief, deze andere manier van (ver)kopen! Spreekt het concept je aan, neem dan snel een kijkje op de website!

Foto’s via WinWinWonen.