Werelds wonen met webwinkel Worldwide Living!

Vanuit een liefde voor alles wat met wonen en lifestyle te maken heeft in combinatie met interesse voor ontwikkelingshulpprojecten, is in 2012 webwinkel Worldwide Living gestart.

Het doel van de webwinkel is dan ook om producten te verkopen die bijdragen aan een beter leven voor mensen waar dan ook ter wereld. De producten die webwinkel Worldwide Living verkoopt zijn met aandacht en liefde gemaakt en de makers ervan zijn er eerlijk voor beloond.

Vanuit verschillende contacten met vrienden en bekenden is het gelukt om op kleine schaal mooie producten uit het buitenland te halen en in de webwinkel Worldwide Living aan te bieden. Het resultaat: hippe woonaccessoires en leuke lifestyleproducten die je niet op elke hoek van de straat tegenkomt!

Veel producten zijn handgemaakt of van gerecycled materiaal; bijvoorbeeld van plastic, papier of blik. Ook verkoopt Worldwide Living in Nederland ingekochte artikelen, zoals bijvoorbeeld het kleurrijke servies van het Deense Aspegren.

Zoek je een hippe handgemaakte mand, een kleurrijk plastic vloerkleed of een mooi kussen, dan ben je bij Worldwide Living aan het goede adres! Kijk voor een leuke actie van deze webwinkel op onze actiepagina!

Foto’s via Worldwide Living.