VTwonen en PIP Studio servies bij LeukvoorNL

Bij LeukvoorNL hebben ze het allemaal in huis. Een webwinkel met niet alleen prachtig servies, maar ook met mooie en hippe woonaccessoires voor in je huis.

Het assortiment bestaat uit servies van bekende merken zoals Blond Amsterdam, Pip Studio, At home with Marieke en de VTwonen collectie. Dit laatst genoemde servies is momenteel met 20% korting te bestellen bij LeukvoorNL.

Servies van Pip Studio

Naast servies heeft LeukvoorNL ook mooie woonaccessoires in het assortiment. Zoals bijvoorbeeld deze recycled manden van Mage, een stoer product van rubber. Onverwoestbaar goed en in diverse maten en modellen te bestellen.

Recycled manden Mage

De manden staan voor puur ambachtelijk vakmanschap uit Syrië: met stevig naald en draad krijgen gebruikte banden op deze manier een tweede leven. Iedere mand is uniek! Manden voor binnen en buiten, om in te verzamelen, te bewaren, te presenteren, te planten.

Mokken van Pols Potten

Ook heeft LeukvoorNL de mokken van Pols Potten. Met z’n vieren of zessen verpakt in een mooie doos een ideaal cadeau dat bij iedereen in de smaak zal vallen!

Naast korting op VTwonen servies zijn ook alle PIP tassen en portemonnees on sale, kijk hiervoor ook op onze actiepagina!

Foto’s via LeukvoorNL.