Mister Design: voor design uit binnen- en buitenland!

Bij Mister Design vind je prachtige design van vele internationale ontwerpers. Zoals bijvoorbeeld design van Muuto. Het Finse woord ‘muutos’ staat voor ‘verandering’ of ‘nieuw perspectief’ en dat is precies wat Muuto doet: ze ontwerpen met een nieuwe, frisse blik Scandinavisch designproducten.

De getalenteerde designers van Muuto krijgen de vrijheid om alledaagse producten volledig opnieuw te ontwerpen. Je krijg daardoor de mooiste creaties, zoals bijvoorbeeld de hierboven afgebeelde kleurrijke stoel met de naam ‘nerd chair’! Maar dan wel een nerd van het hippe soort!

Een van de ontwerpen van Muuto designers is bijvoorbeeld deze E-27 lamp. Met deze lamp laat Muuto zien dat design niet altijd hand in hand gaat met opvallendheid en extravagantie. De E27 hanglamp is simpel, maar met een eigentijdse twist! De lamp is verkrijgbaar met verschillende felgekleurde kabels.

Ook verkrijgbaar bij Mister Design is de Unfold Lamp van Muuto. Deze modern ontworpen hanglamp heeft door het gebruik van synthetisch rubber een nieuw en warm uiterlijk gekregen.

Naast design van Muuto vind je bij Mister Design ook wanddecoratie van Ixxi en o.a. de designlabels Kartell, Ferm Living en Ligne Roset.

Het Franse Ligne Roset is in 150 jaar tijd het symbool van een luxe en elegante levensstijl geworden. Met haar passie, prachtige designmeubelen en creatieve inslag weet Ligne Roset zich te onderscheiden en door te groeien tot een merk van niveau.

Foto’s via Mister Design.