Steal the Room: origineel & onderscheidend

Steal the Room is een webshop voor mensen die zelf hun eigen keuzes maken. Voor mensen die zich niet zomaar iets laten opleggen door de grote massa.

Steal the Room laat je leven, wonen en werken in een omgeving en sfeer waar jij je het meest prettig bij voelt. Een interieur dat jou aanspreekt en modeaccessoires die benadrukken wie jij bent.

Met plezier naar je werk gaan en met plezier weer thuiskomen, dat is wat Steal the Room met hun assortiment wil bereiken. Een assortiment dat o.a. bestaat uit verlichting, meubelen, (bureau)stoelen, krukken, banken, bijzet- en salontafels, kasten, fauteuils, kapstokken, sierkussens, klokken, vloerkleden, maar ook tassen, armbanden en horloges.

Ze bieden je betaalbare originele artikelen in verschillende stijlen zodat er voor elk interieur, stijl of gelegenheid wel wat tussen zit. Sommige artikelen uit het assortiment van Steal the Room hebben een ‘verhaal’: ze zijn fairtrade, of gemaakt van gerecyclede of helemaal van natuurlijke materialen.

Neem een kijkje bij Steal the Room en ervaar wat deze webwinkel bedoelt met hun criteria: originaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid!

Foto’s via Steal the Room.