Sfeervolle cadeaus vind je in webwinkel Bij Juultje!

Ben je op zoek naar een sfeervol cadeau of wil je jezelf met iets leuks verwennen? Kijk dan eens in de webwinkel Bij Juultje. Dit is een webwinkel vol met nostalgische lifestyle artikelen en landelijke, romantische woonaccessoires.

Bij Juultje heeft onder andere artikelen van de merken Clayre & Eef, Jeanne d’Arc Living, Froukjes Servies en Froy & Dind in het assortiment. Ook vind je er de nostalgische snoeppotten van Ot en Sien en de al even nostalgische ‘aap-noot-mies’ leesplankjes.

Bij Juultje is constant op zoek naar mooie en sfeervolle artikelen die in het concept van de webwinkel passen. De webwinkel wordt dan ook geregeld aangevuld met nieuwe sfeervolle artikelen. Voor elke leeftijdscategorie heeft Bij Juultje wel iets in het assortiment.

Alle artikelen die Bij Juultje verlaten worden voorzien van een leuk strikje, labeltje of een sfeervol kaartje. Want het is toch wel heel leuk om een pakketje te ontvangen waar aandacht aan is besteed!

Leuk om te weten: Bij Juultje is geregeld te vinden op allerlei fairs, brocante- en streekmarkten. Een overzicht van deze gezellige markten vind je op de website.

Kijk voor een leuke kortingsactie Bij Juultje op onze actiepagina!

Foto’s via Bij Juultje.