RICE to the Stars!

RICE to the Stars is het thema van de Spring & Summer collectie 2013 van het Deense merk Rice. De collectie bestaat zoals gewoonlijk weer uit kleurrijke producten.

“We see it as our mission to Sprinkle Happiness into Every Day Life by making fun and functional items”, aldus het ontwerpteam van Rice. En inderdaad, bij het zien van de kleurrijke producten word je meteen vrolijk en krijg je bovendien zin in het voorjaar.

De accessoires van Rice zijn echte sfeermakers in huis. Zo fleuren een paar van deze melamine bekers met kleurrijke prints de keuken en/of gedekte tafel op. Echte collectors items trouwens, elk seizoen zijn er een aantal prints die eenmalig gemaakt worden en niet meer na te bestellen zijn.

Naast servies en overig keukengerei bestaat het assortiment van Rice o.a. uit tassen, portemonnees, picknickmanden, lampenkappen, Italiaans servies, opbergboxen, manden, vloerkleden en knuffels.

Als je je afvraagt waar de merknaam Rice vandaan komt: rijst is het belangrijkste voedingsproduct voor mensen in de derde wereld. Hoewel Rice officieel uit Denemarken komt, vindt de productie plaats in derde wereldlanden. Daar, zo belooft Rice, wordt alles op een eerlijke manier gemaakt.

De kleurrijke producten van Rice zijn online te bestellen bij deze webwinkels.

Foto’s via Rice.