Rice and Les Gambettes, a perfect couple!

Als je op zoek bent naar leuke meubeltjes voor in de keuken, op de kinderkamer of elders in huis, denk dan eens aan het jonge, Franse merk Les Gambettes.

Dit merk heeft leuke kleurrijke stoeltjes, tafeltjes en krukjes in het assortiment. Het zijn blikvangers in elk interieur en ze geven je echt het gevoel van de jaren 50. Ze matchen perfect met accessoires van het ook al zo kleurrijke Deense merk Rice.

Les Gambettes ontwerpt niet alleen mooie tafeltjes en stoeltjes voor kinderen, maar mooie stoelen en krukjes voor volwassenen. Of dat het nu gaat over de keuken, de werkkamer, de woonkamer of de slaapkamer, de meubels van Les Gambettes kunnen overal geplaatst worden.

Als je van kleuren houdt en eens wat anders wilt in een bepaald kamer in huis, of wanneer je je kinderen wilt verrassen met wat kleurrijke meubels en accessoires voor op hun kamer, denk dan aan Les Gambettes en Rice!

De meubels van Les Gambettes zijn online verkrijgbaar bij Authentique Mignon. De vrolijke en kleurrijke accessosires van Rice vind je bij deze webshops.

Foto’s via Rice.