Perron 11, voor behang met een persoonlijke touch

Behang van Perron 11 geeft elke ruimte, van kinderkamer, woonkamer, slaapkamer tot bedrijfsruimte of restaurant, een bijzondere en persoonlijke uitstraling.

Omdat ze bij Perron 11 al het behang zelf ontwerpen, kunnen zij hun collectie aan wandvullend posterbehang (of murals) niet alleen in een standaardmaat leveren, maar desgewenst ook op maat afmaken (qua maat, compositie en/of kleurstelling).

Wil je niet direct een hele wand behangen? Denk dan eens aan een behangboom of ander behangfiguur van Perron 11 om de (kinder)kamer een bijzondere sfeer te geven. Een behangfiguur lijkt op een muursticker, maar dan met de mooie, zachte uitstraling van behang.

Uniek aan het wandvullende behang van Perron 11 is dat ze het kunnen aanpassen aan de maten van de muur. Daarbij passen ze ook de compositie aan, zodat niet alleen een stuk van het behang wordt afgesneden, maar de hele voorstelling op een mooie manier op de muur komt.

Ze schuiven dan met de illustraties, zodat alles mooi op jouw muur past en er dus niks wegvalt. Daarbij kunnen we zelfs rekening houden met de plaats van een meubelstuk of raam. Het zou toch immers zonde zijn als die leuke boom achter de kast verdwijnt?

Behang van Perron 11 is o.a. te bestellen bij Binnenpret.

Foto’s via Perron 11.