Originele cadeau’s voor de feestdagen bij Ippys!

Ben je op zoek naar originele cadeau ’s voor de feestdagen of wil je je huis sfeervol inrichten? Dan ben je bij IPPYS aan het juiste adres! De webwinkels van IPPYS zitten vol met leuke producten in verschillende woonstijlen.

Daarom is er voor iedereen wel iets moois uit te zoeken. Combineer lekker met de verschillende woonstijlen en stel zo je eigen unieke samenstelling samen. IPPYS kan alle cadeau ‘s voor je inpakken op verzoek en voorzien van een mooi label.

Vergeet niet de kerstshop te bezoeken met leuke kerst producten om je huis mee te versieren. Nieuw in de collectie zijn de fantastische papieren producten van het label Merimeri. Voor de kerst heeft IPPYS leuke slingers, 3D advent kalenders, papieren bekers, rietjes en nog veel meer.

Nieuw dit jaar is de nieuwe shop Ippysposters met prints en posters van designers over de hele wereld. Een muur vol met posters en prints is een trend van nu. Bij IPPYS in de collectie vind je unieke oplages en prints die niet overal verkrijgbaar zijn. Wissel teksten met prints in mooie wissellijsten af voor een mooi en vrolijk resultaat!

Kijk voor leuke december-kortingsacties bij IPPYS op onze actiepagina.

Foto’s via IPPYS.