Nu leverbaar, de House Doctor 2013 collectie!

Wij zijn fan van de accessoires van het Deense merk House Doctor! De collectie 2013 is bij de meeste webwinkels die dit merk in het assortiment hebben inmiddels gearriveerd, dus dat is goed nieuws!

House Doctor heeft een catalogus die je online kan bekijken. De ondertitel van deze catalogus luidt: the essentials of modern interiors and methods to achieve unique personal style. Een perfect gekozen titel, want dit is precies wat je met de accessoires van dit populaire Deense merk kan bereiken!

Het assortiment van House Doctor is enorm! Het bedrijf is in 1999 gestart door de zusjes Rikke en Gitte samen met hun broer Klaus Juhl Pedersen. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een groot bedrijf met een basis collectie waaraan twee keer per jaar nieuwe accessoires worden toegevoegd.

In de 2013 collectie vind je naast de bestaande ontwerpen, zoals de mooie vazen van gerecycled glas, ook veel nieuwe ontwerpen. Er is gebruik gemaakt van veel warme kleuren zoals koper en goud maar ook van mooie pasteltinten.

House Doctor heeft naast woonaccessoires ook (klein)meubelen, kleding, textiel, en keukenaccessoires in het assortiment. De collectie 2013 van House Doctor is online te bestellen bij deze webwinkels.

Foto’s via House Doctor.