Nieuwe patronen en kleuren van servies House of Rym

Je kan nu nog meer mixen en matchen met het leuke servies van House of Rym! Er zijn nieuwe kleuren en patronen aan het assortiment toegevoegd. Het servies met retro look kan je naar hartelust aanvullen met deze nieuwe collectie!

House of Rym werd in 2011 opgericht door de uit Tunesië afkomstige Rym Tounsi en Zied Youssef. Designliefhebbers uit alle continenten laten genieten van hun moderne interpretatie van traditionele producten is hun missie.

Deze missie deelden ze met de ontwerpsters Anna Backlund en Elisabeth Dunker (bekend van Fine Little Day) en een unieke samenwerking was geboren.

Het resultaat van deze samenwerking is o.a. een prachtige servies dat bestaat uit verschillende onderdelen in verschillende patronen en kleuren die oneindig met elkaar gecombineerd kunnen worden. De nieuwe kleuren en patronen matchen perfect met de bestaande collectie!

Duurzaamheid is een belangrijk motto bij House of Rym. Alle productie (veelal handwerk) vindt op eerlijke wijze plaats in Tunesië met gebruik van pure, natuurlijke grondstoffen.

Naast servies heeft House of Rym ook prachtige kussens, vloerkleden, textiel en producten gemaakt van olijfhout in het assortiment. Dit is een merk om te onthouden! Artikelen van House of Rym zijn o.a. te bestellen bij deze webshops!

Foto’s via House of Rym.