Nieuw: nu ook vliesbehang van KEK Amsterdam

KEK Amsterdam is vooral bekend van hun mooie collectie muurstickers. Grote bomen, vogelhuisjes, complete dierenfamilies en schoolboordstickers zoals het hieronder afgebeelde schort, leuk voor in de keuken!

De ontwerpen van KEK Amsterdam zijn verfrissend, eigenzinnig en vooral net even anders. Nieuw in het assortiment van KEK Amsterdam is de collectie vliesbehang. Zo is er bijvoorbeeld het unieke snoepbehang waarmee je de (kinder)kamer omtovert tot een snoepwinkel vol met spekjes, lolly’s of ijsjes.

Het vliesbehang is van zeer goede kwaliteit en is sterker dan normaal (papier)behang. Het vliesbehang is heel makkelijk aan te brengen en later ook weer te verwijderen. En, niet onbelangrijk, het behang is met water afneembaar.

Als behangen niet echt jouw ding is maar je wilt je muren toch een andere uitstraling wilt geven, denk dan aan de leuke muurstickers van KEK Amsterdam. Het muursticker assortiment is recentelijk uitgebreid met een serie Glow In The Dark stickers voor de kinderkamer.

Heel wat anders, maar wat vind van de hierboven afgebeelde KEK Kattenpandjes? Met de ramen en luikjes kunnen katten spelen en de rokende schoorstenen en dakranden zijn om heerlijk tegenaan te schurken. De ultieme kartonnen doos voor katten!

KEK Amsterdam producten zijn online verkrijgbaar bij deze webwinkels.

Foto’s via KEK Amsterdam.