MRS Bloom, verkrijgbaar bij webshop Sprookjes Bestaan

Per 1 januari 2013 was Nederland een nieuw woonmerk rijker: MrsBLOOM. De collectie van dit woonmerk heeft een stoer maar ook landelijk uiterlijk door het gebruik van materialen als stonewashed linnen, geborsteld katoen, fluweel en gerecycled glas.

De kleuren van de collectie van MrsBLOOM zijn op elkaar afgestemd, zo kunnen de tijdelijke kleuren van het seizoen perfect gecombineerd worden met de kleuren die ze gebruiken in hun basiscollectie. Kennismaken met dit leuke, nieuwe merk kan bij webwinkel Sprookjes Bestaan!

Ook in de collectie van Sprookjes Bestaan zijn de krukjes / tafeltjes van ontwerper Tim Vinke die daarbij werd geïnspireerd door het wiskundige getal Pi. Leuk als bijzettafel, nachtkastje of als kruk. Ze zijn verkrijgbaar met of zonder extra opbergvak.

Bij Sprookjes Bestaan vind je naast meubels ook verlichting en woonaccessoires van o.a. de merken Zebra, House Doctor, the Go’round en Kitchen Trend Products.

Ook vind je er horloges, sjaals, tassen en sieraden van o.a. de merken A Beautiful Story en Met Elan. Deze maand worden er artikelen van Nederlandse label FEST aan het assortiment toegevoegd. Voor elk wat wils, ieder zijn eigen sprookje bij Sprookjes Bestaan!

Foto’s via Sprookjes Bestaan.