Moederdag: denk aan Zusss, een oer-Hollands wereldmerk

Het lijkt nog vroeg, maar voor je het weet is is het alweer Moederdag (12 mei)! En welke moeder wil er nou niet verrast worden met een leuk artikel van Zusss?

Een schort, kussen, sjaal, plaid, theedoek, tafelkleed of een heerlijk geurend blokje zeep uit de nieuwe verzorgingslijn Witte Bloesem? Het oer-Hollands merk Zusss, opgericht door de zussen Sietske en Femke, kom je steeds vaker bij webwinkels tegen.

Voor de nieuwe collectie van Zusss is gekozen voor rustige en sobere tinten, met een knipoog naar kleur. De stofcombinaties die ze gebruikt hebben zijn vaak uitersten van elkaar: glans & mat, glad & ruw.

Het resultaat is een sprankelende collectie die bestaat uit sierkussens die overigens met alle sierkussens uit vorige collecties te combineren zijn.

Nieuw in het assortiment zijn ook de handige en simplistische schoudertassen in o.a. de kleuren krijt- grijs en midden- grijs.

‘Wat goed is, is goed’ is een van de lijfspreuken van Zusss. Deze spreuk gaat voor de nieuwe collectie van Zusss helemaal op! Artikelen van Zusss zijn online te bestellen bij deze webwinkels.

Foto’s via Zusss.