Met Kleurmeester de zon in!

Want daar zijn we zo langzamerhand echt aan toe, lekker luieren in een strandstoel in de zon… Ooit moet de zon toch komen?! Webwinkel Kleurmeester is er in ieder geval helemaal klaar voor!

Je vindt er prachtige strandstoelen, zowel nieuwe als vintage. En ben je handig aangelegd, dan heeft Kleurmeester de strandstoel stof ook per meter te koop zodat je je eigen strandstoel kan bekleden, mocht je nog een oud exemplaar hebben staan.

De strandstoel stof van Kleurmeester is 43 cm breed (dit is standaard strandstoel breedte) en is aan de zijkanten al mooi afgewerkt. De hoge kwaliteit dikke canvas is ook heel geschikt voor het maken van leuke, kleurrijke (toilet)tassen etc.

Kleurmeester maakt en verkoopt alleen woonproducten die kleurrijk en vrolijk zijn, sfeer en karakter geven. De mix van vakmanschap, passie en eigen ontwerp zorgt voor een unieke collectie met gordijnen, kussens, stoffen, meubels, tafelkleden en producten op maat.

Bij Kleurmeester vind je ook prachtige gordijnstoffen die je interieur een enorme boost geven. Kijk voor meer informatie over deze kleurrijke webwinkel ook het blogartikel op KIDSwebwinkelen.

Foto’s via Kleurmeester.