Markita puts the cool back into school!

Iedereen is weer aan het werk of terug naar school. Voor je het weet kom je terecht in die saaie sleur… Probeer daarom dit jaar iets nieuws en put the cool back into school, zodat je er in het nieuwe jaar vrolijk en vol energie tegenaan kan!

Bij Markita vind je bijvoorbeeld een stoere tas die al je spulletjes handig georganiseerd houdt, een vrolijk etuitje voor al je pennen en een uniek hoesje voor om je gadgets. Creëer een rustige werkomgeving voor optimale concentratie en niets staat een positieve start meer in de weg!

Markita is een designplatform platform waar professionele ontwerpers en unieke merken hun producten kunnen verkopen. Alle producten op Markita worden aangeboden door onafhankelijke creatieve ontwerpers. Producten die net even anders zijn en waar de ontwerpers zichtbaar met volle aandacht aan hebben gewerkt.

Geen grote merken, maar gepassioneerde ontwerpers met een startend merk, origineel product of unieke productie. Bij Markita vind je een origineel cadeau om aan iemand te geven of jezelf eens lekker te verwennen… Enjoy!

Foto’s via Markita.