Kerstsfeer en meer bij webwinkel Livv Lifestyle!

Deense woonaccessoires, wij houden er van! Het is dan ook heel fijn dat je die mooie Deense accessoires ook online kan bestellen, zoals bijvoorbeeld bij webwinkel Livv Lifestyle.

Livv Lifestyle is een super webwinkel met Scandinavische woonaccessoires van o.a. de merken Bloomingville, House Doctor en Hübsch. Je vindt er ook voor de Kerstdagen prachtig decoratiemateriaal.

Naast leuke kussens, kaarsenhouders en meubelen vind je bij Livv Lifestyle ook veel leuke spullen voor in de keuken. Houten bestek, prachtige producten van Nicolas Vahe, theedoeken van Polkka Jam en servies van het populaire merk Bloomingville.

Het assortiment van Livv Lifestyle kan je omschrijven als een bijzondere mix van nieuwe, stoere, restyled, en vintage producten met een eigentijds, kleurrijk uiterlijk. Accessoires die je zintuigen prikkelen en waarmee je makkelijk een feelgood gevoel kan creëren.

Onlangs is het merk Paper Moon aan het assortiment van Livv Lifestyle toegevoegd. Paper Moon maakt prachtige posters met, door het kleurgebruik, een typische Scandinavische uitstraling.

Bekijk de volledige Paper Moon collectie en alle Kerst- en overige woonaccessoires op de website van Livv Lifestyle. Je zal zien dat Livv Lifestyle genoeg in huis om een gezellige (kerst)sfeer in je huis te creëren!

Foto’s via Livv Lifestyle.