In een Terapy zitzak zit je altijd goed!

Terapy is dé ergonomische en comfortabele zitzak van Nederland. Hij vormt zich door de speciale vulling en zachte, rekbare katoenen hoes helemaal naar het lichaam waardoor het lichaam optimaal ondersteunt wordt en de druk op de wervelkolom wordt verlicht. Het resultaat is een comfortabele en gezonde zithouding.

De zitzak is multifunctioneel: je kan er heerlijk in wegzakken, erop slapen of juist kiezen rechtop te zitten door de zitzak als stoel te gebruiken. De zitzak is verkrijgbaar in twee maten, de Terapy Mini en de Terapy Maxi.

De hoes van Terapy onderscheidt zich door de zachte stof, gemaakt van duurzaam rekbaar katoen van de hoogste kwaliteit. De vulling van de zitzak bestaat uit speciaal ontwikkelde EPS-korrels. Deze korrels bevatten minder lucht, waardoor het volume langer wordt behouden.

Om nog meer te genieten van je Terapy zitzak is er als aanvulling de Terapy U en de Terapy Tube. Deze accessoires bieden nog eens extra ondersteuning voor je schouders en armen. Ook kan je hiermee de Terapy Maxi gemakkelijk omvormen tot lounge bank met schouder- en rugleuning.

Met de keuze uit 15 verschillende kleuren per product en de keuze uit aanvullende accessoires voor bij je Terapy zitzak is het mogelijk om zelf leuke kleurencombinaties te bedenken. Kortom, Terapy is dé gezonde zitzak van Nederland en verkrijgbaar bij deze webwinkels.

Foto’s via Terapy.