I am Recyled, een hippe en inspirerende webwinkel!

I am Recycled is een webwinkel die je verrast met een hip en inspirerend assortiment van woonproducten zoals bijvoorbeeld krukjes, poefjes, kussens, bijzettafeltjes, opbergbakken, slingers en lampen.

Alle producten worden met de hand gemaakt uit gebruikte materialen of restpartijen. Met de bijzonder vrolijke en sfeervolle manier van presenteren wil I am Recycled mensen inspireren om bewuster na te denken bij het weggooien van vaak nog goede spullen.

I am Recycled laat zien dat duurzame woonproducten eigentijds en hip zijn! De mooie en functionele woonaccessoires worden gemaakt door bijzondere mensen zoals kleine zelfstandige ondernemers of mensen die werkzaam zijn op de sociale werkplaats. De producten zijn dus niet alleen goed voor jezelf, maar ook voor de makers en de omgeving!

In het assortiment van I am Recycled vind je o.a. de hierboven afgebeelde poefs, echte eyecatchers van het merk Lappalou. Sfeervol om naar te kijken en natuurlijk lekker om op te zitten. In verschillende kleuren en maten te verkrijgen zodat er altijd wel eentje bij je interieur past.

Ook leuk, en heel handig voor rondslingerende spullen, deze opbergboxen! De verrassende combinatie van een oude originele fruitkist met een nieuw eigentijds kleurtje aan de binnenkant maakt hem helemaal hip!

Foto’s via I am Recycled.