By Nord, where design meets nature

Het Deense bedrijf By Nord is opgericht door Hanne Louise Rou Andersen en Hanne Berzant. Ze ontwerpen en produceren tijdloze woonaccessoires van hoge kwaliteit. De inspiratie voor hun collectie is duidelijk: de natuur.

By Nord bij Nordic Blends

De (Scandinavische) natuur zie je terug in de mooie en functionele woonaccessoires van dit label. Prachtige, levensgrote fotoprints van dieren en landschappen op bv. kussens, dekbedovertrekken of theedoeken. De prints zijn stoer, tijdloos en spreken tot de verbeelding.

Dekbedhoes By Nord

Webwinkel Nordic Blends heeft o.a. de dekbedovertrekken van By Nord in het assortiment. Extra lange (220 cm) 1-persoonsdekbedovertrekken met sloop van 50×70 cm. Op de sloop staat een stukje informatie over het dier.

By Nord theedoeken

De theedoeken zijn By Nord van mooie fijne wafelkatoen en de maat is lekker ruim. Er zit een grote ophangring aan die over de meeste ophanghaakjes past. Naast dekbedovertrekken en theedoeken heeft Nordic Blends ook handdoeken en T-shirts van By Nord in het assortiment.

By Nord bij Nordic Blend

Bij webwinkel Nordic Blends zijn de dekbedovertrekken van By Nord weer op voorraad, dus nu geen lange levertijden meer. Tenzij ze zo weer door de voorraad heen zijn natuurlijk…

Foto’s via Nordic Blends.