Bloomingville’s collectie voorjaar/zomer 2013

Wat een prachtige nieuwe collectie is er weer verschenen van het Deense merk Bloomingville. Zoals we van het label gewend zijn is het weer een collectie met veel neutrale tinten, maar nu af en toe gecombineerd met fel roze zoals op onderstaande foto’s te zien is.

Voor iedereen die Bloomingville nog niet kent: dit Deense merk ontwerpt allerlei meubels en accessoires voor binnen en buiten. Veel ontwerpen zijn geïnspireerd op het dagelijkse leven in lang vervlogen tijden, maar dan wel met een industriële touch eraan gegeven.

De producten van Bloomingville brengen warmte en gezelligheid in huis en tuin. Het assortiment bestaat uit duidelijk Scandinavische producten: veel blond hout, textiel en glaswerk. De meubellijn heeft een iets volwassener uitstraling en is veel uitgebreider.

De lampen van Bloomingville zijn soms romantisch, nostalgisch of zelfs brocante. Andere zijn strakker en stoerder en dus meer industrieel. Bloomingville staat altijd voor inspiratie en nieuwe trends.

Spreekt de stijl van Bloomingville je aan? Kijk dan bij deze webwinkels die de woonaccessoires en meubels van Bloomingville in hun assortiment hebben!

Foto’s via Bloomingville.