Nu ook bij webwinkel Stoer in Style: Bloomingville!

De nieuwste collectie van Bloomingville bevat alle accessoires voor een perfecte herfst en wintersfeer in huis. Webwinkel Stoer in Style heeft veel artikelen uit de nieuwste collectie van Bloomingville op voorraad!

Stoer in Style heeft de mooiste accessoires voor je uitgekozen voor natuurlijk en warm wonen. Mooie materialen zoals, koper, bont en hout geven warmte in je huis. De gladde materialen als beton, marmer en zwart hout maken het wat strakker zodat je zelf een mooie mix kunt maken.

De populaire huisjes collectie van Bloomingville is uitgebreid met huisjes in massief marmer en beton en huisjes in mat zwart en metallic gold. Leuk in combinatie met de porseleinen en massief houten huisjes van Bloomingville die Stoer in Style in het assortiment heeft!

Enthousiast zijn ze bij Stoer Stoer in Style over de ‘coffeetables’ met een Scandinavisch design. Wit, houten blad en drie houten pootjes. Tafels die je voor meerdere doeleinden kan gebruiken en waarvoor altijd wel een plekje te vinden is.

Foto’s via Stoer in Style.