Bestsellers uit de collectie van HK living

HK Living is een Nederlands merk met een stoere en vooral wereldse uitstraling. Ze brengen elk jaar weer een bijzondere selectie aan originele meubelen en woonaccessoires op de markt.

De industrielampen van HK Living gelden als absolute bestsellers uit het assortiment. Door de verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, kleuren en formaten is er altijd wel eentje bij die in jouw interieur past!

Dat geldt overigens voor het hele basis assortiment van HK Living. Door het gebruik van de basiskleuren zwart, wit en grijs past de hele basis collectie van HK Living eigenlijk in ieder interieur.

Voor het seizoen 2013 is de basiscollectie van HK Living uitgebreid met items die in de trendy categorieën fluor/neon en koper/messing vallen. De krukjes, kussens en lampenkampen met neon-accenten, de wing chair in messingkleur zijn inmiddels allemaal bestsellers.

Met de inspirerende collectie 2013 laat HK Living het weer zien: HK-living is Global Living! De collectie is online te bestellen bij deze webwinkels.

Foto’s via HK Living.