Basiclabel, de online woonwinkel van Nederland!

Basiclabel is de winkel voor stoere, basic, tijdloze en betaalbare meubelen, wanddecoratie en woonaccessoires. Ze hebben twee vestigingen: in het centrum van Hoorn en Purmerend. Mocht je daar niet in de buurt wonen dan is de webwinkel van Basiclabel ideaal!

Naast de eigen collectie van Basiclabel omvat het assortiment ook de uitgebreide collecties van o.a. WOOOD Meubelen, VT Wonen collectie, HK Living, Art&So, Bloomingville, Lief!lifestyle en Pip Studio. De steeds wisselende collectie wordt met een passie voor wonen en veel plezier samengesteld.

De webwinkel van Basiclabel geeft je de mogelijkheid rond te kijken in een sfeervolle en inspirerende woonwereld. Je kunt er van alles vinden om je huis in te richten en aan te kleden.

Van landelijke meubels tot fraaie kindermeubels en van gekleurde glazen vazen tot mooie letterbakken, Basiclabel heeft voor iedereen wel wat in huis.

Op dit moment is een groot deel van het assortiment met korting te bestellen. Meer informatie hierover vind je op onze actiepagina.

Foto’s via Basiclabel.