All about living, dat is webwinkel By Zenz!

By Zenz is een webwinkel met een groot assortiment aan Scandinavische woonaccessoires van o.a. de Deense merken Bloomingville, House Doctor, Broste Copenhagen en Hübsch. Door de sobere en rustieke uitstraling komen de artikelen mooi tot hun recht in bijna ieder interieur.

In de nieuwste najaarscollectie van By Zenz vind je veel ruwe materialen als beton, steen en metaal gecombineerd met zachte materialen als wol en katoen. Ook vind je er grafische prints en warme koperkleuren gecombineerd met wit en zwart. Deze contrasten versterken elkaar en geven je interieur een nieuwe impuls.

Ook heeft By Zenz een trendy lijn met stationery producten en papierwaren. Deze lijn bestaat uit artikelen als tape, kaarten, lint, stempels, stickers en andere hobbymaterialen. Ze hebben alles in huis om je cadeaus extra mooi te verpakken!

Je kunt je creativiteit naar hartenlust de vrije loop laten. Of je nou gaat voor het hippe masking tape of de prachtige lintjes en stempels. Met deze artikelen maak je van elk cadeau een waar feestje om uit te pakken.

Ook voor de Kerstdagen heeft By Zenz een prachtig assortiment sfeerartikelen. Dus of je nou op zoek bent naar kerstkaarten, een mooi gedekte tafel of kerstcadeautjes, je vindt het allemaal bij By Zenz!

Foto’s via By Zenz.