Persoonlijke kinderkamer in een handomdraai? Okika!

Op het gebied van kinderkamers is er veel te koop. Maar wat er nog niet was is er nu: Okika! Dit is een nieuw concept webwinkel voor accessoires voor kinderkamers.

Je vindt er kindergordijnen, dekbedovertrekken en kussens die stijlbewuste en trendy ouders zeker zal aanspreken. Geen prinsessen en Disneyfiguren, maar kleurrijke prints en retro patronen.

Bij Okika kan je zelf gordijnen, dekbedovertrekken, kussens en andere producten samenstellen door te kiezen uit verschillende trendy stoffen. Je combineert je favoriete kleuren en prints met elkaar en komt zo tot een persoonlijk gordijn of dekbed met een retro twist.

Alle stoffen importeert Okika uit Azië waar ze erg kundig zijn in het maken van mooie stoffen. Bijkomend voordeel door door het gebruik van deze stoffen is het unieke karakter. Je vindt de stof niet terug bij de lokale lappenmarkt!

De gordijnen van Okika bestaan uit 2 of 3 banen waardoor je meerdere kleuren in de kinderkamer kunt laten terugkomen. Je kan dezelfde stof natuurlijk ook in andere accessoires toepassen. Alles is zelf samen te stellen door te mixen en te matchen.

Ben je minder creatief? Okika heeft ook een eigen collectie, zodat je alleen nog maar hoeft te kiezen. En wil je het liever zelf maken, dan bestel je de stof gewoon per meter! Leuk: Okika is op zaterdag 12 en zondag 13 oktober te vinden op “Webshop till you drop” in DeFabrique in Utrecht!

Foto’s via Okika.