Woonwinkel Siep is klaar voor de lente!

De nieuwe voorjaarscollecties komen binnen bij Woonwinkel Siep en daar zit weer heel wat moois bij. Het is echt een mix van stoere en kleurige woonaccessoires!

Nieuw assortiment Woonwinkel Siep

Zo hebben ze veel vazen ingekocht. Wat dacht je van een grote flesvaas voor één mooie tak of verschillende hyacintenglaasjes voor voorjaarsbloeiers? Verder hebben ze prachtige opbergdozen in pasteltinten met mooie retroprints van het merk House Doctor in de collectie.

House Doctor bij Woonwinkel Siep

Ook de collectie van de populaire opbergers ‘Books’ van House Doctor is uitgebreid. Deze opbergdozen in de vorm van een boek zijn handig om je kostbare schatten in te verbergen en het boek vervolgens tussen andere boeken in je boekenkast te zetten. Ook heeft Woonwinkel Siep dit voorjaar het complete servies van Bloomingville in huis.

Servies van Bloomingville bij Woonwinkel Siep

Dit servies heeft verschillende frisse bloemenprintjes in diverse kleuren. Onderling zijn de prints en kleuren goed te combineren. De servieslijn bestaat o.a. uit grote en kleine schalen, kopjes, mokken, borden, serveerschalen, thee- en voorraadpotten. Er volgen nog veel meer onderdelen dus bij Woonwinkel Siep kan je een heel servies bij elkaar sparen!

Foto’s via Woonwinkel Siep.