Woonstins, de webshop voor sfeervol werelds wonen!

Webwinkel Woonstins heeft prachtige artikelen afkomstig uit diverse landen in het assortiment waarmee je een heerlijke sfeer creëert in je interieur!

Otentic en Zusss bij Woonstins

Woonstins verkoopt een uitgebreide collectie van het merk Otentic Design. 
De collectie bestaat uit bijzondere producten, gemaakt van gerecycled sloophout of zwaar teakhout met vaak de originele verf nog op de kastjes, tafels, stoelen, krukjes, dienbladen en vogelhuisjes.

Otentic bij Woonstins


De meubels en woonaccessoires van Otentic worden gemaakt door vakkundige volwassen ambachtslieden in India. Aangezien het aanbod van het gerecyclede teakhout steeds afhankelijk is van het aanbod van materiaal van gesloopte woningen is ieder product van Otentic uniek qua kleurstelling.

Otentic bij Woonstins

Voor een meer Scandinavische sfeer in huis heeft Woonstins het merk Storebror in de collectie opgenomen. Dit Nederlandse label heeft meubels en woonaccessoires naar Scandinavisch Design.

Storebror bij Woonstins

Storebror heeft een passie voor mooie, duurzame producten welke traditie en puurheid uitstralen. Ook van het prachtige merk Zusss heeft webshop Woonstins verrassende artikelen op voorraad.

Zusss bij Woonstins

Je vindt er de trendy kussens met een leuke opdruk, mooie plaids en diverse tassen.

Foto’s via Woonstins.