Webwinkel Eigen Stekje: voor bijzondere cadeautjes een prima plekje!

Eigen Stekje is een bijzondere winkel in Eindhoven. Een groot deel van het assortiment wordt ook via hun webshop verkocht. Zowel in Eindhoven als in de webwinkel kan je heerlijk rondsnuffelen voor unieke hebbedingen voor in huis.

Bij Eigen Stekje vind je niet alleen kleine meubeltjes en allerhande woonaccessoires, maar ook knuffeltjes, tassen, lampen, sieraden, cd’s en meer. Ze verkopen er prachtige merken, zoals Riverdale, Kitsch Kitchen, Appletree, Zenza en Putumayo.

Voor bijzondere cadeautjes is Eigen Stekje dus een prima plekje! Over cadeautjes gesproken, daar houden ze van bij Eigen Stekje. Daarom verrassen zij hun klanten bij elke bestelling met een gratis cadeautje.

Ook heeft Eigen Stekje accessoires en de prachtige muurverf van PTMD in het assortiment. Daarnaast is er een groot assortiment aan accessoires voor in de tuin van het merk Esschert Design. Voor elk wat wils dus bij deze webshop!

Alle bestellingen die bij Eigen Stekje worden gedaan worden t/m 31 december gratis thuis bezorgd. En met de kortingscode DECEMBER ontvang je ook nog eens 20% korting op de gehele collectie!

Foto’s via Eigen Stekje.