Webshop Livv Lifestyle, where happiness lives!

Livv Lifestyle is een nieuwe webshop met Scandinavische woonaccessoires van vooral Deense merken. In het assortiment vind je o.a. de merken Chic Antique, Bloomingville, IB Laursen, Hübsch en Lisbeth Dahl.

Livv Lifestyle collectie

Sinds kort is het assortiment aangevuld met stoere merken van Nederlandse bodem. Merken met een mooi verhaal zoals Fairtrade, of merken die producten een tweede leven geven zoals het merk Stapelgoed.

Stapelgoed bij Livv Lifestyle

Bij Livv Lifestyle vind je ook het merk Au Maison. Dit merk is nog niet zo heel bekend in Nederland en Livv Lifestyle wil dit Deense merk met prachtige woonaccessoires graag onder de aandacht brengen.

Woonaccessoires van Au Maison

In het assortiment van Au Maison vind je o.a. kussens, tassen en poefs gemaakt van oude geweven stoffen (borduurwerk lapjes). Deze lapjes zijn hoofdzakelijk verzameld in het gebied van West India en hebben al een heel leven opzitten, bijvoorbeeld als rok bij de Rabari mensen. Pure ambacht maakt dat elk product in kleur en uiterlijk zal variëren en juist dit maakt de artikelen van Au Maison zo uniek.

Om kennis te maken met Au Maison geeft Livv Lifestyle tijdelijk 15% korting op dit merk (en ook op Stapelgoed!), kijk hiervoor op onze actiepagina!

Foto’s via Livv Lifestyle.