Volop wooninspiratie bij Coming Lifestyle!

Coming Lifestyle is een jong Nederlands bedrijf dat tijdloze, betaalbare kwaliteitsmeubelen ontwerpt. De collectie bestaat uit kasten, tafels, stoelen en banken.

Hoekbank van Coming Lifestyle

Veel van de banken en stoelen van Coming Lifestyle kunnen zowel in stof als in leder worden gemaakt. Je hebt de keuze uit wel 20 verschillende stoffen in honderden kleuren. Er zijn ook verschillende ledersoorten mogelijk.

VTwonen bank Swing ontworpen door Coming Lifestyle

De hierboven afgebeelde bank Swing is ontworpen door Coming Lifestyle in samenwerking met VTwonen. Strak, simpel en daardoor juist zo mooi! De bank is in vele stoffen en opstellingen te verkrijgen voor een scherpe prijs.

Kast van Coming LIfestyle

De houten meubelen zijn gemaakt van FSC hout. Dat wil zeggen dat het hout uit goed beheerde bossen komt. De kasten en banken van Coming Lifestyle zijn snel leverbaar. Je kan ze binnen 4 tot 6 weken in huis hebben staan!

Collectie van Coming Lifestyle

Spreekt de woonstijl van Coming Lifestyle je aan? Neem dan een kijkje op de site of ga eens langs bij een Coming Lifestyle dealer, er is er altijd wel een bij je in de buurt. Coming Lifestyle heeft overigens ook een speciale collectie voor kids. Bij Coming Kids vind je trendy baby- en kindermeubelen met bijpassende accessoires waar je blij van wordt!

Foto’s via Coming Lifestyle.