(Voel je) Thuis met Moon!

Monica, de eigenaresse van Thuis met Moon, ontwerpt stijlvolle woonaccessoires onder haar eigen label. De woonaccessoires worden geproduceerd in kleine oplages en grotendeels handgemaakt in haar eigen ontwerpstudio.

Accessoires van webwinkel Thuis met Moon

Een klein deel van het assortiment wordt ingekocht en, indien nodig, aangepast. En dat allemaal in uitlopende stijlen, waarbij trends in de gaten worden gehouden en worden verwerkt in verschillende stijlvolle collecties.

Woonaccessoires Thuis met Moon

De collectie van Thuis met Moon wordt met liefde handgemaakt, uitgezocht en aangepast. Met een scherp oog voor kleine details en speciale afwerkingen. De unieke stukken staan garant voor een vernieuwende en bijzondere collectie. Een gedeelte van de ontwerpen van Monica is nu ook te koop in woonwinkels.

Engelse vlag woonaccessoires Thuis met Moon

Ook voor woonaccessoires in opdracht ben je bij Thuis met Moon aan het goede adres. Zij weet precies met welke accessoires je een (kinder-)kamer of andere ruimte leuk kan aankleden, zoals bijvoorbeeld op de foto’s hieronder te zien is.

Babykamer Thuis met Moon

Ben je op zoek naar een verrassende mix van stijlen? Persoonlijk, eigentijds, puur, eerlijk en uitnodigend, kortom unieke stukken voor een persoonlijk interieur? Dan moet je bij Thuis met Moon zijn, zij maakt van je huis een THUIS!

Jongenskamer Thuis met Moon

Foto’s via Thuis met Moon.