Twee prettige acties bij BinnenPret!

Bij BinnenPret vind je accessoires van o.a. de merken Ferm Living, Camp Cirrus, Himla, Hey Sign en het Noorse Darling Clementine.

Kalender 2012 Darling Clementine

De collectie van Darling Clementine bestaat uit kaarten, zeefdrukken, notitieboekjes, dienbladen en kussenhoezen, allemaal met kleurrijke, grappige (beesten) prints.

Darling Clementine dienbladen

Bij BinnenPret zijn de kleurrijke artikelen van Darling Clementine te bestellen, zoals bijvoorbeeld deze vrolijke dienblaadjes of kussens.

Kussens van Darling Clementine

De eerste actie van BinnenPret: indien je een van die geweldige kussenshoezen van Darling Clementine bestelt ontvang je als bezoeker van WOONwebwinkelen een donzen binnenkussen cadeau. Vermeld bij ‘opmerking’ dat je via WOONwewbwinkelen bij BinnenPret bent gekomen.

Servies van Ferm Living

De tweede actie van BinnenPret: de hele maand januari hangt aan alle (voorradige) serviesonderdelen Harlequin van Ferm Living een prettig prijsje! Je krijgt deze maand namelijk 20% korting op de bekers, het platte bordje en het schaaltje.

vazen Ferm Living

Last but not least willen we je toch ook even op deze super mooie vazen, ook van Ferm Living, wijzen. Echt een geweldig cadeau voor jezelf of een geliefde vriend(in) en te bestellen bij BinnenPret!

Foto’s via BinnenPret.