The perfect place to refresh your space?

Dat is webwinkel DesignLemonade, deze geweldige webwinkel heeft daar namelijk alles voor in huis! Stad en land wordt afgezocht, blogs en beurzen worden veelvuldig bezocht…

En dat allemaal om bijzondere producten te vinden die passen binnen de ‘frisse mix van design & basics’ die de collectie van DesignLemonade kenmerkt.

Het motto van DesignLemonade is dat basics beter tot hun recht komen in combinatie met fris design en vice versa. Met deze mix wil DesignLemonade je inspireren en daarnaast helpen om je huis een nieuw gezicht te geven, zonder dat je daarvoor een stylist hoeft in te huren.

DesignLemonade heeft een aantal stylingspakketten voor je samengesteld waarmee je je interieur in één keer een nieuwe look geeft. Mooie basics en fris design zijn met elkaar gecombineerd tot een pakket waarmee je snel zelf aan de slag kunt.

Neem een kijkje op de website van DesignLemonade en laat je verrassen door de diverse woonstijlen die je er kunt vinden. Kom je er zelf niet helemaal uit welke producten het beste bij jouw huis passen? Mail dan een paar foto’s van je interieur voor advies, want dat geven ze ook bij DesignLemonade!

Fofo’s via DesignLemonade.