Sweet Seasons, sfeervol wonen in elk seizoen!

Het is al weer 3 jaar geleden dat Sweet Seasons haar virtuele winkeldeuren opende. Deze online woonwinkel heeft talloze met Scandinavisch landelijke woon- en tuinaccessoires in het assortiment.

Alle accessoires in webwinkel Sweet Seasons worden met veel zorg en liefde uitgezocht bij diverse aanbieders uit voornamelijk Denemarken en Zweden. Ook heeft Sweet Seasons de geweldige collectie vintage kaarten, labels, scrapbookvellen, notitieboekje en servetten van het Noorse Sagen Vintage Design in het assortiment.

Om het 3 jarig bestaan van Sweet Seasons te vieren heeft deze webwinkel in de decembermaand iedere week een leuke Jarige Jet aanbieding. Deze week bijvoorbeeld een leuke kortingsactie op de room diffusers van Mathilde M., altijd leuk zo vlak voor de Kerst!

Verder vind je bij Sweet Seasons de merken IB Laursen, Chic Antique, Krasilnikoff en La Finesse. Het laatst genoemde merk heeft o.a. heel veel trendy tekstborden in het assortiment.

Alle bestellingen vanaf 25 euro worden deze maand gratis in Nederland thuisbezorgd. Dus ben je nog op zoek naar een sfeervol cadeautje voor onder de kerstboom, dan ben je bij Sweet Seasons aan het juiste adres!

Foto’s via Sweet Seasons.