Sfeervol wonen begint bij Tante Kaatje

Tante Kaatje is de webwinkel van woonwinkel De Panhoeve, een gezellige woonwinkel gevestigd in een oude boerenschuur in Berlicum.

HK Living bij Tante Kaatje

Er heerst een warme en unieke sfeer en je ziet dat de collectie met veel passie en toewijding is samengesteld. Het assortiment van Tante Kaatje bestaat uit een frisse mix van brocante gecombineerd met nieuwe meubelen en woonaccessoires onder andere van het merk HK Living.

Otentic bij Tante Kaatje

Ook de mooie scrapwood collectie van Otentic Design is verkrijgbaar bij Tante Kaatje. Deze collectie wordt gemaakt van gerecycled sloophout, vaak met de originele verf er nog op. Elk meubelstuk en accessoire is hierdoor uniek maar alles past door die geheel eigen signatuur ook perfect bij elkaar.

otentic krukje

De collectie heeft een eigenwijze, eigentijdse uitstraling. Omdat hiervoor geen bomen worden gekapt, is deze collectie bijzonder duurzaam. De meubelen worden ambachtelijk gemaakt en zijn bijzonder degelijk.

at home with marieke bij Tante Kaatje

Het servies van At Home with Marieke ontbreekt natuurlijk niet in de collectie van Tante Kaatje. Dit servies heeft een landelijke uitstraling, daarmee is je tafel in een handomdraai gezellig gedekt!

Foto’s via Tante Kaatje.