Riverdale shop je bij Woonaccessoires.net

De collectie van Riverdale bestaat uit verschillende decoratieve interieuraccessoires die elke ruimte net een beetje extra geven. Van mooie dienbladen tot sfeervolle windlichten, Riverdale heeft het allemaal!

Woonaccessoires van Riverdale

Met oog voor detail en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen is Riverdale vernieuwend, inspirerend en van deze tijd. Elk half jaar worden er nieuwe producten toegevoegd aan de basiscollectie. De nieuwe najaarscollectie van Riverdale is nu verkrijgbaar bij Woonaccessoires.net.

Riverdale accessoires

Woonaccessoires.net heeft ook andere leuke merken in de webwinkel zoals bv. Bridgewater Candles (geurkaarsen), Long Island Living (tekstborden) en de geurstokjes van de Italiaanse geurenexpert Millefiori Milano.

Bridgewater kaarsen en Millefiori Milano geurstokjes

Millefiori Milano heeft een natuurlijke geurenlijn onwikkelt die de zintuigen van de mens verzorgt, prikkelt, stimuleert en ontspant. De geuren zijn subtiel, niet te sterk aanwezig en hebben een heel natuurlijke aroma.

Mokken van Bastion Collections

Ook verkrijgbaar bij Woonaccessoires.net zijn de meest populaire producten van Bastion Collections. Dit merk heeft een prachtige collectie van voornamelijk servies en kussens. De grote mokken met teksten en mooie kussens in diverse maten zijn leuk om cadeau te doen of natuurlijk als cadeau voor jezelf!

Foto’s via Woonaccessoires.net