Nieuwe webwinkel: NR 310 Woonstyling & Accessoires

Weer een leuke nieuwe webwinkel ontdekt, NR 310! Je vindt er de leukste woonaccessoires kan er tevens terecht voor woonstyling en/of verkoopstyling.

Accessoires van webwinkel NR 310

Wat de webwinkel van NR 310 zo bijzonder maakt is dat alles wat ze verkopen gemaakt is van textiel. Nou ja, alles……behalve die mooie interieurstickers van KEK Amsterdam dan, maar die waren dan ook te leuk om niet in het assortiment op te nemen.

Manden en vloerkleed van Naco Trade

Textiel is een absolute must have in het huidige interieurbeeld. Kussens, vloerkleden, manden, bij NR 310 vind je het! Ook verkopen ze de prachtige plaids van zacht alpaca wol (Elvang), stoere gehaakte manden en handgemaakte vloerkleden van katoen. En last but not least die leuke kussens en theedoeken van het merk Cerise sur le Gateau.

Kussens en theedoeken van La cerise sur le gateau

Kortom, bij NR 310 kan je terecht voor een schitterende collectie woonaccessoires om elke woning een nieuw gezicht te geven!

Door de sfeerbeelden op de site wil NR 310 niet alleen laten zien hoe de accessoires te gebruiken zijn, maar ook hoe de verschillende merken met elkaar zijn te combineren.

Foto’s via NR 310 Woonnstyling en accessoires.