Nieuwe look van webwinkel Authentique Mignon

Webwinkel Authentique Mignon heeft zowel qua uiterlijk als inhoudelijk een metamorfose ondergaan. Een nieuwe look, een nieuw logo en nu één plek voor zowel de webwinkel als de website voor interieuradvies.

Krukjes van Les Chambettes bij Authentique Mignon

Nieuw in het assortiment van Authentique Mignon is het Franse merk Les Chambettes. Leuke meubelen gebaseerd op oude schoolmodellen, gestoken in een nieuw jasje en voorzien van een flamboyante kleur of print die doet denken aan de jaren 50. Er zijn schooltafeltjes, bijzettafeltjes en leuke stoelen voor op de kinderkamer of aan de werk- of eettafel.

Les Chambettes bij Authentique Mignon

Ook zeker het bekijken waard bij Authentique Mignon is de nieuwe collectie van het Nederlandse merk Cindysign. De collectie van Cindysign bestaat uit kinderkamer accessoires zoals kussens, dekens en knuffels.

Knuffels en kussen van Cindysign bij Authentique Mignon

Naast bovengenoemde merken ben je bij webwinkel Authentique Mignon aan het juiste adres voor woonaccessoires van o.a. de merken Villa Donderbel, Otentic Design, HK Living, Moga Moga en Ottomania. De hele maand februari ontvang je via WOONwebwinkelen 10% korting, kijk hiervoor op onze actiepagina.

Foto’s via Authentique Mignon.