More Than Living: Scandinavisch & landelijk

More Than Living is een sfeervolle woon(web)winkel met een Scandinavische & Landelijke stijl. Bij More Than Living vind je bijzondere en vernieuwende woonaccessoires; landelijk, puur, stoer en romantisch, alles voor een fijne en warme sfeer in huis!

Van het merk East of India heeft More Than Living een uitgebreide collectie in het assortiment. Leuke cadeautjes voor onder de kerstboom, zoals hangers, spreukenbordjes en weckpotjes, maar ook alles om je cadeaus prachtig mee te verpakken. Stoer touw, mooie kartonnen labels, prachtig lint en paper tape.

Ook in het assortiment van More Than Living: Brynxz. Dit label staat voor herkenning en vernieuwing, iets ouds en nieuws. Modern met hart en ziel en dat is te zien in de mooie vazen, kannen en potten.

vazen en karaffen van Brynxz

More Than Living zoekt alle producten met liefde en zorg persoonlijk uit. De collectie wordt voortdurend gewisseld en uitgebreid met unieke woonaccessoires en bijzondere merken.

Lamp en overige accessoires HK Living
More Than Living verkoopt verder nog merken zoals HKliving, Bloomingville, Clayre & Eef en La Finesse. In de feestmaand december worden alle cadeautjes en bestellingen stijlvol en feestelijk ingepakt1

Foto’s via More Than Living.