Mooie vazen van het Deense label House Doctor

In 1999 werd in Denemarken het label House Doctor opgericht. Het merk is inmiddels niet weer weg te denken als het om woonaccessoires gaat.

Collectie vazen van House Doctor

Het assortiment van House Doctor is enorm uitgebreid. Zo vind je er meubels, opbergers, kussens, servies, blikken, kandelaars en heel veel vazen. Zoals bijvoorbeeld deze witte vazen uit de Organic Knit serie.

Vazen met gebreid effect van House Doctor

Ze zijn uitgevoerd in fijn keramiek met een subtiel verstevigde rand aan de bovenzijde. Het cilindervormige model is uitgevoerd met een onregelmatig reliëf van fijne cirkels aan de buitenzijde. Hierdoor krijgt deze vaas een gebreid effect.

House Doctor is er in ook in geslaagd om een mooie vaas voor hyacinten te ontwerpen met een tijdloos design.

Het ruitjes patroon van deze cilindervormige vazen in combinatie met de gebruikte kleuren geven deze vazen een retro-look!

Vazen van het Deense merk House Doctor

De vazen uit de serie Wave van House Doctor zijn van geglazuurd keramiek. Het glanzende model heeft een brede onderzijde en een smallere bovenzijde, beide uitgevoerd met een regelmatig reliëf rondom.

House Doctor vazen

Alle hierboven afgebeelde vazen zijn online verkrijgbaar bij de Bijenkorf in de categorie wonen. Kijk voor overige accessoires van House Doctor bij deze webwinkels.

Foto’s via de Bijenkorf.