Livv Wonen: combinatie van landelijk en eigentijds

“Je kent vast wel het opwindende gevoel dat hoort bij de ontdekking van een nieuw, stijlvol woonwinkeltje in je favoriete winkelstad. Je twijfelt heel even, maar je avontuurlijke instelling wint het van de aarzeling. Je strijkt nog even een opstandige haarlok goed in de spiegeling van het prachtige raam en trekt vervolgens de stoute schoenen aan…”

Woonaccessoires, assortiment van Livv Wonen

“Voortaan hoef je echt niet meer de deur uit voor je favoriete woonwinkeltje. Het zit namelijk onder de muisknop van je computer en is bovendien dag en nacht geopend!” aldus Anouck, eigenaresse van Livv Wonen.

Woonaccessoires Livv Wonen

En niets teveel gezegd, want bij Livv Wonen vind je verrassende combinaties van landelijk en eigentijds. Je kunt er rondsnuffelen tussen mooie accessoires van merken zoals IB Laursen, Bloomingville, Hübsch, Krasilnikoff, House Doctor, Clayre & Eef en Stapelgoed.

Stapelgoed kussens -  Livv Wonen

Decoratief of functioneel, voor binnen of buiten, tijdsloos of iets meer van nu, maar altijd met eigenheid en karakter. Livv Wonen inspireert je bij het vinden van nieuwe ideeën voor je woninginrichting. Leuke spullen voor jezelf, maar ook om als cadeautje weg te geven!

Livv Wonen - lint, band, kant en labels

Over cadeautjes gesproken: bij Livv Wonen vind je ook van alles om cadeautjes leuk in te pakken!

Foto’s via Livv Wonen.