Lappalou: dekens als inspiratiebron

Lappalou: begonnen met krukjes en inmiddels is de collecite uitgebreid met kussens, slingers en meer! De krukjes zijn eenvoudig maar solide en heerlijk om in huis te hebben.

Omdat Lappalou niet alleen mooi is maar ook duurzaam, zijn alle producten handgemaakt. Elk detail, elke feston-steek, knoop- of riemsluiting wordt met evenveel zorg aangebracht. En dat is nou het bijzondere aan Lappalou, het label staat voor mooi mensenwerk.

Alle producten worden met de grootste zorg gemaakt in een sociale werkplaats door mensen met een verstandelijke beperking. Jacqueline, eigenaresse van Lappalou, houdt er bij het ontwerpen al rekening mee dat nieuwe Lappalou-producten stapsgewijs in elkaar gezet kunnen worden door de medewerkers.

Lappalou collectie

Dat vergt in het begin extra begeleiding maar zodra ze het onder de knie hebben, weet je zeker dat elk krukje en elk kussen met evenveel toewijding en finesse wordt afgeleverd.

De krukjes en overige artikelen van Lappalou zijn verkrijgbaar bij I am recycled, een webwinkel met hippe spullen voor een (h)eerlijk en sfeervol thuis! De producten uit deze webwinkel zijn goed voor jezelf, de makers ervan én onze omgeving!

Foto’s via Lappalou en I am recycled.