Label 123, een huis vol inspiratie!

Het assortiment van webwinkel Label 123 kenmerkt zich door de mix van stoere, lieve, landelijke, brocante en industriële producten.

De mooie merken die ze er verkopen in combinatie met brocante woonaccessoires en hun eigen Label 123 (veelal producten van oud steigerhout) maakt deze webwinkel uniek! De mooie, veelal zelf gemaakte sfeerfoto’s op de website maken de webwinkel helemaal af.

De eigen producten van Label 123, zoals stoere prikborden, unieke tafellampen en leuke tekstborden, zijn 100% handgemaakt. Bij Label 123 vind je ook het oer-Hollandse merk Zusss, bekend van de mooie kussens met tekst- of andere opdrukken.

Voor de komende Kerstdagen heeft Label 123 een grote collectie stationery producten (maskingtape en lint) van het merk East of India in het assortiment.

Doordat Label 123 ook de labels Bloomingville en La Finesse aanbiedt doet de webwinkel een beetje Scandinavisch aan. De accessoires van het (Nederlandse!) merk Storebror dragen natuurlijk ook bij aan deze Scandinavische sfeer.

Nieuw in het assortiment van Label 123 zijn de stoere woonaccessoires van HK Living. De artikelen van dit Nederlandse merk zijn inmiddels aan de webwinkel toegevoegd en maken de totale collectie van Label 123 echt tot een huis vol inspiratie!

Mocht je de producten van deze webwinkel ‘in het echt’ willen zien dan kan dat sinds kort in de showroom van Label 123. Ze ontvangen je daar graag op afspraak.

Foto’s via Label 123.