K&K interieur: betaalbaar Nederlands design!

K&K Interieur is het bedrijf van Chris en Dilana Kuiper, broer en zus. Hun bedrijf, voluit K&K meubelmakerij en interieuradvies, is ontstaan door hun gezamenlijke passie voor meubels en interieur. De webwinkel is voortgekomen uit de bestaande meubelmakerij.

Accessoires van K&K interieur

Het aanbod van K&K interieur is uniek: alle meubelen en accessoires die ze aanbieden zijn door hen zelf ontworpen en in eigen beheer gemaakt. Inspiratie doen ze overal om zich heen op.

Loungeset van K&K Interieur

Zo worden bijvoorbeeld oude, gebruikte wijnvaten vermaakt tot stoere loungestoelen. Nu de dagen weer langer worden en de temperatuur langzaam oploopt zal deze loungeset niet misstaan in de tuin!

Woonaccessoires van K&K interieur

Natuurlijk kan je ook voor meubels binnenhuis terecht bij K&K Interieur. Krukjes, tafels, verlichting, stoelen, kussens, allemaal even mooi en uniek. Met de handgemaakte ontwerpen maken deze jonge meubelmakers van K&K Nederlands design betaalbaar!

K&K is ook gespecialiseerd in het op maat maken van meubels en tevens kan je bij hen terecht voor interieur advies. Via WOONwebwinkelen krijg je 10% korting op de gehele collectie. Kijk hiervoor op onze actiepagina.

Foto’s via K&K Interieur.