IPPYS woondeco: een nieuwe woonwebwinkel waar je blij van wordt!

Bij IPPYS woondeco shop je stijlvolle, eigentijdse woondecoratie in drie verschillende woonstijlen. Daarnaast verkoopt IPPYS originele brievenbus-cadeautjes die leuk zijn om te geven en te krijgen.

Woonaccessoires bij Ippys Woondeco

Omdat smaken verschillen is IPPYS woondeco opgezet vanuit de volgende drie woonstijlen:

* Nordic Moods met Scandinavische labels. In deze woonstijl worden wittinten afgewisseld met af en toe een kleuraccent. De producten uit Nordic Moods zijn veelal mooi door hun eenvoud en gemaakt van materialen die dichtbij de natuur staan.
* Down to Earth is een meer strakke, stoere woonstijl met een knipoog naar design. Deze woonstijl gebruikt zwart-, wit- en grijstinten en de producten hebben vaak een stoere, robuuste uitstraling.
* World of Colours, een vrolijke, kleurrijke woonstijl waarbij je alle kleuren met elkaar kunt combineren.

Woonstijl Down To Earth bij Ippys Woondeco

Binnen de woonstijl Down to Earth verkoopt IPPYS woondeco dit voorjaar een prachtige collectie zwart/wit kussens. De XL lantaarns in het wit of zwart zijn echte eyecatchers voor in je woonkamer die direct opvallen door hun vorm en grootte.

Candlebags bij Ippys Woondeco

Wil jij ook kans maken op een van de hierboven afgebeelde zwart/witte candlebags van IPPYS woondeco? Kijk dan op onze actiepagina!

Foto’s via IPPYS woondeco.