Happy Wallpaper for Happy People!

PiP Studio heeft in korte tijd naam gevestigd met haar ‘Happy Products for Happy People’. Alle producten zijn herkenbaar aan de uitgewerkte en vaak gelaagde prints, met oog voor detail, de subtiele afwerking en een harmonieus kleurgebruik.

Behang van PiP Studio

Ook in de behangcollectie van Pip Studio in samenwerking met Eijffinger zie je deze eigenschappen duidelijk terug. Door de combinatie van de grote expertise van Eijffinger met de frisse kijk van Pip Studio is een fantastiche behangcollectie ontstaan. Onmiskenbaar Pip-design, onbetwistbaar Eijffinger kwaliteit.

Behang van het merk Pip Studio

De collectie bestaat uit behang en fotobehang waarmee je in een handomdraai een slaapkamer verandert in een Pip-kamer. Vogels, vlinders, bloemen en stippen, je wordt er vrolijk van! Geef je wand, kast(planken), dozen of hele kamer een romantische, uitbundige en kleurige uitstraling met behang van Pip Studio.

Beddengoed van Pip Studio

Het behang is niet alleen mooi voor op de kinderkamer ook voor in de rest van je huis! Naast behang is er bijpassend beddengoed, kussens etc. verkrijgbaar om een kamer helemaal in Pip-stijl te krijgen. Beddengoed en overige accessoires van PiP Studio zijn verkrijgbaar bij Presents at Home.

Foto’s vía PiP Studio.