Greengate gaat pastel deze winter!

Pasteltinten, je zal ze vaak gaan zien deze winter. Ook het Deense GreenGate gaat pastel het komende seizoen. Nu waren hun kleuren altijd al zacht, maar deze winter doen ze er nog een schepje bovenop.

Greengate accessoires

Kleuren als zoet roze, lichtblauw en turquoise roepen meteen een jaren 50 beeld op. En ja, zo noemen ze hun wintercollectie 2012 dan ook: Fabulous Fifties.

Greengate winter 2012

De Fabulous Fifties collectie van GreenGate is online te bestellen bij webshop Billie Design. Deze webwinkel is sinds oktober 2009 official dealer van GreenGate en probeert het grootste aanbod van GreenGate artikelen in Nederland te bieden.

Greengate collectie winter 2012

Natuurlijk heeft Billie Design deze winter ook items van GreenGate in wat minder in het oog springende kleuren in de collectie. Accessoires in kleuren als taupe, beige, grijs en warme blauwtinten zijn volop te krijgen en zorgen een gezellige sfeer in huis.

Pastelkleuren bij GreenGate in winter 2012

Bij Billie Design ben je aan het juiste adres voor het mooie servies van GreenGate, het melamine kinderservies, woonaccessoires zoals quilts en sierkussen en natuurlijk het mooie keukentextiel zoals tafelkleden en theedoeken. Kijk voor het totale GreenGate aanbod op de website van Billie Design.

Kerstcollectie Greengate

Het is met deze mooie zomerse temperaturen wat vroeg om het over Kerst te hebben, maar later in het jaar komen we zeker op de prachtige Kerstcollectie 2012 van GreenGate terug!

Foto’s via Greengate.