Flinders maakt design bereikbaar en betaalbaar!

Wat is design? Vorige week kon je de visie van Flinders hierover lezen op ons blog. Deze week meer over de (web)winkel Flinders waar je prachtige designproducten kunt vinden zoals meubels, lampen, tafels, stoelen en woonaccessoires.

Flinders stoel

Flinders heeft design van bijna 50 designlabels in het assortiment. Zo vind je er o.a. design van Kartell, Hay, Artemide, Flos, Goods, Ngispen, Alessi en Moooi. Design dat iets unieks kan toevoegen aan de inrichting van je huis of kantoor.

Design bij Flinders

Aangezien de designwereld voor veel mensen onbekend terrein is vindt Flinders dat het leuker en makkelijker moet zijn om je te oriënteren op design. Het is de droom van Flinders om prachtige designproducten voor iedereen bereikbaar (en betaalbaar) te maken. De website van Flinders kan je daarbij helpen.

Flinders boekenplank

Flinders hoop niet alleen dat Nederland de wereld van design leert kennen, maar ook dat Nederland design gaat beleven. Dat doen ze o.a. door het Flinders Café in Amsterdam waar je wordt omringd door design terwijl je geniet van een lekker kopje koffie!

Foto’s via Flinders.